Seminariet ”Konsulters ansvar och försäkring” turnerar

· ·
Av Pernilla Samuelsson, 02 Maj 2012

I förra veckan anordnade STD-företagen frukostseminariet ”Konsulters ansvar och försäkring” i Malmö. Det var den tredje anhalten på turnén genom landet. Vi som turnerar är STD-företagen tillsammans med Länsförsäkringar och Aon Sweden, för att informera medlemsföretagen om deras ansvar i uppdrag och hur ansvaret är kopplat till konsultföretagens ansvarsförsäkringar. Seminariet har tidigare hållits i Stockholm och Göteborg. Under senvåren kommer det också att hållas i Emmaboda för regionerna Växjö och Kalmar, för att till hösten fortsätta till övriga regioner i landet.

Till frukostseminariet i Malmö kom drygt tjugo personer från medlemsföretagen, en mycket aktiv skara som ställde många intressanta frågor till föreläsarna. Det var roligt att se detta stora engagemang. Det bekräftar för oss att detta är viktiga frågor för medlemsföretagen, frågor där de behöver vår support. Med en sådan respons börjar hjärncellerna arbeta för att klura ut framtida aktiviteter  vi kan arrangera för våra medlemsföretag på detta område, för att ytterligare stärka företagen i deras avtalshantering.