”Konsulters ansvar och försäkring” – turnén fortsätter

· · · ·
Av Pernilla Samuelsson, 19 Okt 2012

I veckan anordnade STD-företagen frukostseminariet ”Konsulters ansvar och försäkring” i Luleå. Det var femte anhalten på turnén genom landet! Tillsammans med Länsförsäkringar åkte vi till Luleå för att informera medlemsföretagen om konsultföretagets ansvar i uppdrag och ansvarets koppling till ansvarsförsäkringen. Frukostseminariet har tidigare hållits i Stockholm, Göteborg, Malmö och Emmaboda.

I Luleå hade den första snön precis fallit. Till frukostseminariet kom ca tjugo personer. Aktiviteten bland deltagarna har alltid varit hög på seminarierna vilket uppskattas mycket av oss som anordnar. Men jag undrar ändå om inte Luleå slog rekord! Där lyftes frågeställningar som gav mig idéer till fortsatt utveckling inom  ansvar och försäkring. Men också idéer om hur vi på STD-företagen i övrigt kan bistå våra medlemsföretag. Vi fick även intressant information om hur företagen ser på särskilda uppdrag och hur man hanterar vissa avtalssituationer. Det är återigen roligt att se det stora engagemanget hos medlemsföretagen i dessa frågor.

Turnén genom landet fortsätter i början av nästa år!